AXINOS έγραψε:αρι εμεις περασαμε στα πλαιογς και αυριο κανονικα ειχα ρεπο αλλα κλεισαμε φιλικο..αρα δεν με νοιαζει να κοιμηθω και νωρις
Βρες το Ωμεγα λεμεεεεεεεε
AXINOS έγραψε:αρι εμεις περασαμε στα πλαιογς και αυριο κανονικα ειχα ρεπο αλλα κλεισαμε φιλικο..αρα δεν με νοιαζει να κοιμηθω και νωρις
με δυο αμυντικα χαφ παιζεται???AXINOS έγραψε:στο 4-5-1 πισω απο το σεντερ φορ..arisss έγραψε:παιζουμε 4-3-3 και ειμαι στην κορυφη..arisss έγραψε:τι θεση παιζεις ρε??AXINOS έγραψε:αν και ειμαι στουσ εφηβουσ(1991-1993)εχει 5 παιχνιδια που με ξεκιναει και ασ ειμαι τοθ 93[/quot ρε τι θεση παιζεισ?arisss έγραψε:εχω φαει πακετο λεμε...αλλα τωρα τελευτεα ξενυχταω ελευθερα το σαββατο γιατι δεν με ξεκιναει 11αδαAXINOS έγραψε:arisss έγραψε:εγω φετος εχω ολουσ τουσ αγωνεσ κιριακη..εχω μπλεξει δν μπορουμε να ξενιχτισουμε κα8ολου
φιλε εγω παιζω παντα σαββατο στισ 10 και ριχνω υπνο το μεσημερι αλλιωσ δεν βγαινει ρε με ξενυχτι
εσυ??
λογω μειωμενησ αποδοσησ απο οτι μ ειπε..juve_750 έγραψε:arisss έγραψε:χαχα αυτα ειναι..κι εγω τα ιδια φετοσ 2 γκολ της εχω αφιερωσει..αλλα τωρα δν παιζωAXINOS έγραψε:juve_750 έγραψε:θα εχετε και φαν κλαμπ......................
ε ρε γκομενακιαααααααα
φιλε εχει ερθει γκομενα να με δει και τραυματιστηκα στο 10λεπτο ρε γαμοτο
παιζς και επιθεση και θα τησ αφιερςνα κανα γκολακι
Αν θες να παιζεις να τα βαζεις στην αλλη εστια .......των αντιπαλλων........................
juve_750 έγραψε:AXINOS έγραψε:αρι εμεις περασαμε στα πλαιογς και αυριο κανονικα ειχα ρεπο αλλα κλεισαμε φιλικο..αρα δεν με νοιαζει να κοιμηθω και νωρις
ναι ρε χαχαχαχαAXINOS έγραψε:juve_750 έγραψε:AXINOS έγραψε:αρι εμεις περασαμε στα πλαιογς και αυριο κανονικα ειχα ρεπο αλλα κλεισαμε φιλικο..αρα δεν με νοιαζει να κοιμηθω και νωρις
τι??
ναι 4-2-3-1 μαλλονarisss έγραψε:με δυο αμυντικα χαφ παιζεται???AXINOS έγραψε:στο 4-5-1 πισω απο το σεντερ φορ..arisss έγραψε:παιζουμε 4-3-3 και ειμαι στην κορυφη..arisss έγραψε:τι θεση παιζεις ρε??AXINOS έγραψε:αν και ειμαι στουσ εφηβουσ(1991-1993)εχει 5 παιχνιδια που με ξεκιναει και ασ ειμαι τοθ 93[/quot ρε τι θεση παιζεισ?arisss έγραψε:εχω φαει πακετο λεμε...αλλα τωρα τελευτεα ξενυχταω ελευθερα το σαββατο γιατι δεν με ξεκιναει 11αδαAXINOS έγραψε:arisss έγραψε:εγω φετος εχω ολουσ τουσ αγωνεσ κιριακη..εχω μπλεξει δν μπορουμε να ξενιχτισουμε κα8ολου
φιλε εγω παιζω παντα σαββατο στισ 10 και ριχνω υπνο το μεσημερι αλλιωσ δεν βγαινει ρε με ξενυχτι
εσυ??
μπερδευομαι με greeklish ρε γι αυτοGiannis_7 έγραψε:το ωμεγα ρε συ ειναι στο v οχι στο w
juve_750 έγραψε:Μαγκες καληνυχτα
Juve out..............
AXINOS έγραψε:μπερδευομαι με greeklish ρε γι αυτοGiannis_7 έγραψε:το ωμεγα ρε συ ειναι στο v οχι στο w
AXINOS έγραψε:καληνυχτα και απο μενα παιδες
τα λεμε
juve_750 έγραψε:Μαγκες καληνυχτα
Juve out..............
AXINOS έγραψε:καληνυχτα και απο μενα παιδες
τα λεμε
καληνυχτα ρε..αφου φηγατε ολοιalexkrabos έγραψε:AXINOS έγραψε:καληνυχτα και απο μενα παιδες
τα λεμε
bb Μονος μου θα μεινω ρεεε?
Giannis_7 έγραψε:μαγκες καληνυχτα σε οσους εχουν μεινει...